top of page

GMail met XP en Vista


Vanaf 8 februari stopt Google met de ondersteuning GMail in XP en Vista. Dit houdt in dat vanaf dan er geen updates meer zullen zijn voor de GMail toepassingen. Deze zullen wel nog (op een onveilige manier) bereikbaar zijn tot eind 2017. Je kan echter Firefox blijven gebruiken om je GMail te raadplegen. Mozilla zegt dat ze tot versie 53 XP en Vista zullen blijven ondersteunen (momenteel versie 52). Hoe lang dit echter nog zal duren is nog maar de vraag.

Voor de meeste gebruikers van Vista (en sommige XP) computers kan PC Service Herzele aan een promotietarief echter je PC upgraden naar Windows 10.

Neem contact op via onze contactpagina en vraag naar de voorwaarden!

P.S. Voorwaarden gelden ook voor Windows 7, 8, 8.1 gebruikers

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mail uit eigen (gehackte) mailbox

Enkele duizenden mensen ontvingen deze mail, laat je niet vangen !! Volgende mail werd naar duizenden Belgen uitgestuurd, ook wij ontvingen reeds enkele telefoontjes van klanten die meenden dat hun pc

bottom of page