top of page

Gevaarlijke batterijen bij HP laptops


HP start sinds januari een terugroepactie op batterijen van sommige laptops, u kan hiermee ook bij PC Sevice Herzele terecht. Voor niet bij ons aangekochte toestellen rekenen we hier wel een kleine administratieve kost aan.

De batterijen waarop dit programma betrekking heeft, zijn mogelijk geleverd met specifieke HP ProBook 64x (G2 en G3), HP ProBook 65x (G2 en G3), HP ProBook 4xx G4 (430, 440, 450, 455 en 470), HP x360 310 G2, HP ENVY M6, HP Pavilion x360, HP 11 notebookcomputers en HP ZBook (17 G3, 17 G4 en Studio G3) mobiele werkstations die vanaf december 2015 tot april 2018 wereldwijd werden verkocht. Ze werden vanaf december 2015 tot en met december 2018 ook verkocht als accessoires of ter vervanging van bovenstaande producten, evenals aanvullende producten via HP of een erkende HP Service Provider, waaronder HP ZHAN en bepaalde HP Mobile Thin Client-producten. Veel van deze batterijen zijn ingebouwd in het systeem, hetgeen betekent dat ze niet door de klant kunnen worden vervangen. HP biedt kosteloze vervanging van de batterij door een gecertificeerd technicus aan. De serienummers van de producten die mogelijk betrokken zijn liggen tussen xxx550xxxx en xxx743xxxx. Voor meer informatie kunt u hier terecht: https://batteryprogram687.ext.hp.com/.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mail uit eigen (gehackte) mailbox

Enkele duizenden mensen ontvingen deze mail, laat je niet vangen !! Volgende mail werd naar duizenden Belgen uitgestuurd, ook wij ontvingen reeds enkele telefoontjes van klanten die meenden dat hun pc

bottom of page