© 2017 by PC Service Herzele

Gratis 1TB Cloudopslag -> Stack

January 20, 2017

Vergeet dropbox, box, Google Drive en consorten.  Het Nederlandse Stack biedt iedereen met een internetaansluiting in Nederland of België volledig gratis 1TB Cloudopslag.  Dit allemaal zonder bijkomende 'reclame'-addertjes onder het gras.

Uw cloud aanvragen gebeurt via een invite-code die echter door Stack zelf wordt aangeboden.  Het enige wat je hoeft te doen is er eentje aanvragen op https://www.transip.be/stack/ , waarna je in een wachtrij belandt omwille van de populariteit van deze dienst.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Gevaarlijke batterijen bij HP laptops

January 21, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

February 7, 2017

February 5, 2017

Please reload

Archief
Please reload